Durea

Nederlands Vakmanschap op Zijn Best

Wanneer het op kwaliteit en comfort aankomt, staat Durea in een klasse apart. Dit Nederlandse merk, dat al sinds 1948 bestaat, zet in op ambachtelijke productie en de allerbeste pasvormen. Elke Durea-schoen wordt gemaakt in hun eigen fabriek in Drunen, waar generaties aan schoenmakerservaring bijeenkomen.

Ontdek ons aanbod Durea-schoenen

  • Schoenmaat

  • Type schoen

  • Kleur

  • Schoenbreedte

  • Geschikt voor diabetici?

  • Afdeling (dames/heren)

  • Reset filters
Op zoek naar Birkenstocks 1920 x 1920

Op Maat Gemaakte Luxe voor Uw Voeten

Wat Durea uniek maakt, is de mogelijkheid om de schoenen volledig aan te passen aan de vorm van je voeten. Met maar liefst acht verschillende wijdtematen en verwisselbare voetbedden, biedt Durea een ongekende personalisatie die je in weinig andere merken terugvindt.

Vrouwelijk en Elegant zonder Concessies

Durea richt zich voornamelijk op dames en biedt een stijlvolle collectie die de moderne vrouw in elk aspect van haar leven kan begeleiden. Van comfortabele wandelschoenen tot elegante pumps en laarzen, Durea bewijst dat comfort en mode hand in hand kunnen gaan.

Duurzaamheid in de Kern van het Merk

Als een van de weinige schoenfabrikanten die nog in Nederland produceert, hecht Durea grote waarde aan duurzaamheid en ethische productie. Het merk gebruikt voornamelijk lokaal geproduceerde, hoogwaardige materialen en zet zich in voor een circulaire economie.

Hoe te Dragen: De veelzijdigheid van Durea

Of je nu kiest voor een casual look met een van de Durea-sneakers of gaat voor een meer formele outfit met een paar van hun elegante laarzen, je zult merken dat deze schoenen zich makkelijk aanpassen aan je stijl. Voor de werkende vrouw zijn er ook speciale kantoorvriendelijke modellen die de hele dag comfort bieden.

Ontdek de Wereld van Durea

Nog nooit was comfort zo stijlvol. Neem een kijkje in onze uitgebreide collectie en ervaar zelf wat Nederlands vakmanschap en maatwerk voor jouw voeten kunnen betekenen. Van het eerste moment dat je in een paar Durea-schoenen stapt, zul je begrijpen waarom dit merk zo geliefd is.