Scholl

Hoewel Scholl bij velen bekend staat voor de voetverzorgingsproducten, wordt er vaak vergeten dat ze al meer dan 100 jaar ervaring hebben in kwalitatieve comfortschoenen. Bij Corpedi kan je terecht voor Scholl schoenen, Scholl slippers, Scholl sandalen en Scholl pantoffels. Wij hebben een ruim aanbod & de nieuwe collectie van Scholl in stock!

Een eeuw aan innovatie en voetverzorging

Je kent Scholl ongetwijfeld voor hun voetverzorgingsproducten, maar wist je ook dat ze al meer dan 100 jaar ervaring hebben in het maken van kwalitatieve comfortschoenen? Al meer dan een eeuw lang past dit merk zijn expertise toe om een uitgebreid assortiment van schoeisel te ontwikkelen dat voldoet aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende voeten.

Ontdek ons aanbod Scholl-schoenen

  • Schoenmaat

  • Type schoen

  • Kleur

  • Schoenbreedte

  • Geschikt voor diabetici?

  • Afdeling (dames/heren)

  • Reset filters

Wetenschappelijk onderbouwd comfort

Wat Scholl uniek maakt, is de wetenschappelijke aanpak die ten grondslag ligt aan al hun producten. Dit merk combineert moderne onderzoeksmethoden met klinische testen om schoenen te ontwikkelen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook daadwerkelijk bijdragen aan de gezondheid van je voeten.

Stijlvol en functioneel: de ideale mix

Bij Scholl begrijpen ze dat functioneel schoeisel niet hoeft in te boeten aan stijl. Zo werkt Scholl regelmatig samen met gekende ontwerpers in Milaan om hun schoenen te ontwikkelen. Hierdoor zijn de schoenen van Scholl ondertussen een vaste waarde in de kast van menig modeliefhebber!  

Duurzaamheid als prioriteit

Scholl hecht niet alleen belang aan functionaliteit en een knap design, ze zien ook het belang van onze planeet. Door natuurlijke materialen te gebruiken, proberen ze bovendien hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Deze mix van comfort, fashion en duurzaamheid is volgens ons hun cocktail tot succes!

Steek je voeten in een trendy jasje met Scholl! 

Ben je klaar om je voeten te hullen in zowel comfort als stijl? Ontdek de collectie Scholl bij Corpedi en voel zelf het verschil dat een eeuw van innovatie en expertise kan maken.