Solidus

Comfort als missie

Het Duitse comfortmerk Solidus staat sinds 1910 bekend in de schoenenwereld. Het doel van Solidus? Gezonde voeten gezond houden en voor pijnlijke voeten het gaan en staan vergemakkelijken.

Ontdek ons aanbod Solidus-schoenen

  • Schoenmaat

  • Type schoen

  • Kleur

  • Schoenbreedte

  • Geschikt voor diabetici?

  • Afdeling (dames/heren)

  • Reset filters

Hoge kwaliteitsvereisten

Om hun beloftes van comfort en gezondheid na te komen, hebben ze in nauwe samenwerking met orthopedisten en specialisten schoenen ontwikkeld. De kwaliteitseisen die het merk aan de verwerking en het gebruik van materialen voor Solidus producten stelt, liggen zeer hoog. Deze schoenen komen dan ook volledig tegemoet aan de moderne eisen van de klanten. 

Een perfecte pasvorm voor iedereen

Een perfecte binnenuitrusting voor een goed voetklimaat, het natuurlijk afrollen bij het stappen en de dempende werking van de gekende luchtkussenzolen, zijn belangrijke vereisten voor het uitstekende draagcomfort van Solidus schoenen.

Om iedereen een gepast model te kunnen aanbieden, heeft Solidus schoenen ontwikkeld in verschillende breedtematen. Bovendien heeft elke sandaal, schoen of pantoffel van Solidus een uitneembaar voetbed, zodat steunzolen perfect in de schoen passen.

Solicare Soft 

Ook diabetici en mensen met reuma vinden hun gading in de Solidus collectie! Speciaal voor hen heeft Solidus de Solicare Soft lijn ontworpen. De binnenuitrusting is schimmelwerend, antibacterieel, vrij van schadelijke stoffen, en is gemaakt van huidvriendelijk microvezelmateriaal. Deze schoenen zijn dus ook geschikt voor personen met een allergie. De binnenzijde van de schoen heeft geen storende naden in de voering waardoor er geen wondjes kunnen ontstaan bij gevoelige voeten. Door de zachte tongvulling wordt ook de druk op de wreef ontlast. 

Ontdek Solidus bij Corpedi! 

Kom bij ons langs in de winkel of neem een kijkje op onze webshop en vind je perfecte paar Solidus schoenen!