Verzendbeleid

I. Plaatsen van een bestelling 

I.1 Door een bestelling te plaatsen op onze website ga je akkoord met onze algemene voorwaarden, zoals hier weergegeven. Door een bestelling te plaatsen bij onze webshop, ga je een bindende overeenkomst aan. 

I.2 We behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren in geval van voorraadproblemen, foutieve prijsvermelding, technische problemen of vermoedelijke fraude.

I.3 Wanneer je een bestelling plaatst, ben je ervan op de hoogte dat deze een betalingsverplichting inhoudt en word je doorgestuurd naar onze betaalomgeving. 

I.4 Zodra we je betaling hebben ontvangen, krijg je van ons een e-mail met bevestiging van je bestelling en je betaling. 

II. Verzenden en ontvangen 

II.1 Zodra we je betaling mochten ontvangen, gaan we aan de slag met jouw pakket! 

II.2 Als plaats van levering geldt het adres dat de klant bij het plaatsen van de bestelling heeft aangegeven. Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. 

II.3 De levering van onze producten zal in de mate van het mogelijke gebeuren binnen het tijdstip dat in de individuele orderbevestiging is doorgegeven. Wij trachten de goederen altijd zo snel mogelijk te leveren, in ieder geval niet later dan 30 dagen na het plaatsen van je bestelling. 

II.4 Wanneer je je goederen niet binnen de dertig dagen na het plaatsen van je bestelling hebt ontvangen, breng je ons, CORPEDI, hiervan schriftelijk op de hoogte. Je kunt dit doen per e-mail of aangetekende brief. Er zal dan een bijkomende leveringstermijn worden afgesproken die redelijk is gezien de omstandigheden. Indien wij binnen die bijkomende termijn de goederen nog steeds niet hebben kunnen leveren, heb jij het recht om je bestelling te annuleren. Wij vergoeden dan alle door jou reeds betaalde kosten, inclusief eventueel betaalde standaardverzendkosten. 

II.5 CORPEDI behoudt zich het recht voor om gedeeltelijke leveringen uit te voeren. 

II.6 Het risico van het product gaat over op het moment dat jij, of een door jou aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is, de producten fysiek in bezit neemt.

III. Contact 

III.1 Als je vragen hebt over ons verzendbeleid, kun je steeds contact opnemen met ons via volgende gegevens:

CORPEDI

2590 Berlaar, Broekweg 14 (Belgi√ę)
Telefoonnummer: 014 15 19 77
E-mail: info@corpedi.be

Wil je meer weten over het retourneren van producten? Bekijk onze retourpagina!