Over Corpedi.be

Corpedi is een zusterbedrijf van Birkenshop, opgericht door Lieve Swijzen en haar dochters. Lieve is hét brein achter Birkenshop en ziet haar webshop als haar vierde kind. Met Corpedi.be wordt daar nog een vijfde kind aan toegevoegd!

Lieve startte haar loopbaan als zelfstandig apotheker bij Apotheek Swijzen. Als apotheker kreeg Lieve regelmatig patiënten over de vloer die klaagden over voet- en rugproblemen. 

Slechte schoenen waren hier dikwijls de oorzaak van. Daarop besliste Lieve om in 2010 haar apotheek uit te breiden en een zeer beperkt aanbod aan orthopedische schoenen aan te bieden. Zo ontstond Birkenshop. 

Het luisteren, zoeken naar oplossingen en adviseren van de geknipte Birkenstock werd een passie. En nu wilt ze die passie met Corpedi uitbreiden en naar een hoger niveau tillen. 

Met Corpedi specialiseren Lieve en haar team zich verder in de wereld van modieuze, orthopedische schoenen. Naast Birkenstock bieden ze nu ook VIONIC aan: de nummer één wat betreft modieuze, orthopedische schoenen.

Van sneakers tot sandalen en pantoffels: de orthopedische schoenen van Vionic kunnen door jong en oud worden gedragen. 

Onze overtuiging

Bij Corpedi zijn we ervan overtuigd dat zorg dragen voor onze voeten, onze nummer één prioriteit zou moeten zijn. Onze voeten staan niet stil. En toch krijgen ze niet altijd de aandacht die ze verdienen, wat tot ernstige problemen kan leiden. 

Een goede ondersteuning van je voeten is nochtans een absolute must. Orthopedische schoenen voorkomen chronische klachten en overbelastingsletsels, zoals knie- en rugklachten of hielspoor. 

Een paar orthopedische schoenen is dus zeker geen overbodige luxe. Zeker voor mensen die de hele dag moeten rechtstaan – zoals winkelbedienden, obers, verpleegsters enzovoort – is het belangrijk om je voeten te soigneren. 

Bekijk ons aanbod ergonomische schoenen

Bekijk ons aanbod ergonomische schoenen