Over Corpedi.be

Zaakvoerders Lieve en Heleen kiezen voor kwaliteit en fashion. Ze gaan steeds op zoek naar de modieuste comfortmerken voor jong en oud.

Geen enkele voet is dezelfde! Daarom bieden ze niet alleen schoenen aan in verschillende lengtematen, maar ook in verschillende breedtes. Moeilijke voeten? Hallux valgus? Hielspoor? Diabetes? Afwikkelproblemen? Bij Corpedi word je begeleid in je keuze naar het paar comfortschoenen dat het best bij je past.

Xsensible, Durea, Gabor, Scholl, Solidus en Finn Comfort zijn enkele van de vele semi-orthopedische merken die je bij Corpedi kan vinden.

Ook voor steunzolen kan je bij hen terecht! Twee keer per maand heb je de kans om op maat gemaakte steunzolen te laten opmeten door gespecialiseerde bandagisten. Maak hiervoor een afspraak!

Kom je graag langs voor tips en persoonlijk advies? Spring binnen en ze helpen je met de glimlach!

IMG 2875
IMG 3264

Onze overtuiging

Bij Corpedi zijn we ervan overtuigd dat zorg dragen voor onze voeten, onze nummer één prioriteit zou moeten zijn. Onze voeten staan niet stil. En toch krijgen ze niet altijd de aandacht die ze verdienen, wat tot ernstige problemen kan leiden. 

Een goede ondersteuning van je voeten is nochtans een absolute must. Comfortschoenen voorkomen chronische klachten en overbelastingsletsels, zoals knie- en rugklachten of hielspoor. 

Een paar semi-orthopedische schoenen is dus zeker geen overbodige luxe. Zeker voor mensen die de hele dag moeten rechtstaan ‚Äď zoals winkelbedienden, obers, verpleegsters enzovoort ‚Äď is het belangrijk om je voeten te soigneren.¬†

Bekijk ons aanbod ergonomische schoenen

Bekijk ons aanbod ergonomische schoenen