Finn Comfort

Authentieke Duitse kwaliteit

Finn Comfort is een naam die synoniem staat voor Duits vakmanschap en kwaliteit. Al sinds de oprichting in 1945 hebben ze zich gewijd aan het creĆ«ren van schoenen van de hoogste standaard. Finn Comfort heeft de perfecte schoen voor iedere voet. Gegarandeerd.Ā 

Ontdek ons aanbod Finn Comfort-schoenen

  • Schoenmaat

  • Type schoen

  • Kleur

  • Schoenbreedte

  • Geschikt voor diabetici?

  • Afdeling (dames/heren)

  • Reset filters
12

Het perfecte voetbed

Finn Comfort staat bekend om zijn unieke en goede pasvorm. Het voetbed is het hart van hun merk. Alles draait om de voetbedden, zo is het Duitse merk ontstaan en groot geworden. De voetbedden zijn anatomisch gevormd en uitneembaar! Ze worden vervaardigd uit uitsluitend natuurlijke materialen zoals kurk, jute, plantaardig gelooid leer en latex. Deze materialen zorgen voor een goede vochtregulatie. Zo heb je nooit meer last van vochtige voeten in je schoenen!

Het voetbed geeft de voet optimale ondersteuning en door de schokabsorberende werking zorgen de schoenen voor het beste looppatroon. Daar zal je hele lichaam baat bij hebben.Ā 

Bovendien is het anatomisch gevormde voetbed bij elke Finn Comfort schoen en slipper uitneembaar! Finn Comfort gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen, wat voor een goede vochtregulatie zorgt. Nooit meer last van vochtige voeten in je schoenen.

Onmisbare steun

Schoenen van Finn Comfort geven optimale steun vanuit de contrefort (hiel) en zorgen ervoor dat de tenen voldoende bewegingsvrijheid hebben. De verschillende leesten zorgen ervoor dat er voor vrijwel elke voet een passende Finn Comfort verkrijgbaar is. De verschillende leesten en modellen zorgen ervoor dat er schoenen zijn voor de smalle maar ook de brede voeten, de gevoelige voeten en voor voeten die een afwikkelprobleem hebben.

Ontdek Finn Comfort bij Corpedi

Bij Corpedi bieden we met trots schoenen van Finn Comfort aan aan onze klanten. Ervaar de Duitse kwaliteit, het unieke aanpasbare comfort en de orthopedische ondersteuning die deze schoenen bieden. Kom langs en laat je adviseren over de perfecte Finn Comfort schoenen voor jouw voeten.