Celia Ruiz

Het Verhaal Achter Celia Ruiz

Celia Ruiz is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de productie van schoenen met een zool van gevulkaniseerd rubber. Met een diepgewortelde traditie in vakmanschap heeft het merk zich gevestigd als een vertrouwde naam in de medische schoenenindustrie. Wat Celia Ruiz onderscheidt van de rest, is hun toewijding aan comfort en kwaliteit.

Ontdek ons aanbod Celia Ruiz-schoenen

  • Schoenmaat

  • Type schoen

  • Kleur

  • Schoenbreedte

  • Geschikt voor diabetici?

  • Afdeling (dames/heren)

  • Reset filters
Op zoek naar Birkenstocks 1920 x 1920

Gevulkaniseerd Rubber: De Basis voor Uitzonderlijke Zolen

Celia Ruiz staat bekend om haar uitmuntende zolen van gevulkaniseerd rubber. Dit is een speciaal soort rubber dat door een proces van vulkanisatie wordt versterkt. Het resultaat is een materiaal dat duurzamer, flexibeler en beter bestand is tegen slijtage dan gewoon rubber.

Comfort en Ondersteuning

De gevulkaniseerde rubberzolen in Celia Ruiz schoenen bieden ongeƫvenaard comfort en ondersteuning. Het materiaal past zich aan de vorm van je voet aan, wat zorgt voor een optimale pasvorm en demping. Dit, in combinatie met hun brede voetbedden, is van cruciaal belang voor mensen met medische aandoeningen, omdat het helpt om drukpunten te verminderen en pijn te verlichten.

Duurzaamheid voor Langdurig Gebruik

Een ander opmerkelijk kenmerk van gevulkaniseerd rubber is de duurzaamheid. De zolen van Celia Ruiz schoenen kunnen de tand des tijds doorstaan, zelfs bij dagelijks intensief gebruik. Dit betekent dat je langer kunt genieten van het comfort en de gezondheidsvoordelen van deze schoenen.

Diabetesvriendelijke Schoenen met Gevulkaniseerd Rubber

Voor mensen met diabetes zijn schoenen met gevulkaniseerde rubberzolen bijzonder gunstig. Ze bieden niet alleen de nodige bescherming tegen wondjes en zweren, maar ze zijn ook ontworpen om lang mee te gaan, wat betekent dat je vertrouwen kunt hebben in de ondersteuning die ze bieden.

Ontdek Celia Ruiz met Gevulkaniseerd Rubberzolen

Bij Corpedi zijn we trots op het aanbieden van Celia Ruiz schoenen met gevulkaniseerde rubberzolen. We begrijpen het belang van comfort, ondersteuning en duurzaamheid, vooral als het om medische schoenen gaat. Kijk op onze website of kom bij ons langs en ontdek zelf hoe gevulkaniseerd rubber het verschil kan maken voor je voeten en je algehele welzijn.