Ons retourproces

Hoe retourneer ik mijn bestelling?

Retourneer voorwaarden

De terugzending moet voldoen aan enkele voorwaarden voor wij deze accepteren:
De terugzending moet gebeuren binnen 14 werkdagen na het ontvangen van het product.

De schoenen en de verpakking moeten zich bij het terugzenden in de originele staat bevinden. Dit wil zeggen in de toestand waarin ze werden geleverd. Er mogen geen etiketten of stickers rechtstreeks op de verpakking gekleefd worden. Elke retour wordt in een stevige kartonnen doos verzonden om schade aan de schoenen en aan de verpakking te voorkomen. Enkel bij vroegtijdige slijtage (productiefout) mogen de schoenen zonder verpakking teruggezonden worden.
Het product is niet gebruikt of gedragen.

Als het teruggezonden product niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden, kunnen wij de zending niet accepteren.

Hoe terugzenden?

U voegt de factuur met vermelding van de reden van terugzending bij het pakket. U heeft keuze tussen een omruiling naar een andere maat van dezelfde referentie of een terugbetaling. Gelieve uw wens duidelijk op de factuur te noteren. Omruilen naar een andere referentie is niet mogelijk.

De schoenen worden in de originele verpakking met de factuur verpakt in een andere, kartonnen doos. Dit wil zeggen dat er geen etiket mag aangebracht worden op de schoenendoos.

Het retour pakket wordt verzonden naar Corpedi.be, Ring 35, 2200 Noorderwijk (Belgiƫ)

Als de schoenen en de verpakking ons ongeschonden bereiken, wordt het pakket onmiddellijk terugbetaald. Bij schade aan de verpakking ten gevolge van het verzenden zonder stevige omdoos, zal een schadevergoeding van ā‚¬5 worden aangerekend.

Verder is een retourzending op risico van de koper:

Corpedi is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoek raken van geretourneerde producten.

De kosten van het retourneren zijn voor rekening van de koper.

Een vraag over je retour?