Privacybeleid

Laatst bijgewerkt: 26 oktober 2023

CORPEDI hecht veel waarde aan jouw privacy. In dit privacybeleid leggen we uit welke persoonlijke gegevens we verzamelen, hoe we ze gebruiken, delen en beschermen. 

We raden je aan om dit privacybeleid zorgvuldig door te lezen. 

I. Identiteit en contactgegevens van de verwerkingsverantwoordelijke en haar vertegenwoordiger

Vennootschapsnaam: H.S.M. NV
Handelsnaam: CORPEDI
Zetel: 2590 Berlaar, Broekweg 14 (Belgi√ę)
Ondernemingsnummer: 0463.903.587
Btw-nummer: 0463903587
Rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Mechelen
Vertegenwoordigd door: Mevrouw Lieve SWYZEN
Telefoonnummer: 014 15 19 77
E-mail: info@corpedi.be

II. Verzamelde persoonsgegevens

II.1 Persoonlijk identificeerbare informatie: Bij het gebruik van onze website kunnen we bepaalde persoonlijke gegevens verzamelen die noodzakelijk zijn om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren, zoals je naam, e-mailadres, adres en telefoonnummer. We verzamelen deze gegevens enkel wanneer je ze vrijwillig verstrekt, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een bestelling, het inschrijven op onze nieuwsbrief of bij het invullen van een contactformulier.

II.2 Niet-persoonlijk identificeerbare informatie: We kunnen ook bepaalde niet-persoonlijk identificeerbare informatie verzamelen wanneer je onze website bezoekt, zoals je IP-adres, browsertype, besturingssysteem en bezochte pagina’s. Deze informatie wordt gebruikt om de prestaties van onze website te verbeteren en om onze demografische gegevens te analyseren. 

III. Gebruik van de verzamelde persoonsgegevens

III.1 We gebruiken de verzamelde persoonlijk identificeerbare gegevens voor volgende doeleinden die noodzakelijk zijn om onze dienstverlening adequaat te kunnen uitvoeren:

  • Om je bestellingen te verwerken en te leveren.
  • Om te reageren op je vragen en verzoeken.
  • Om je op de hoogte te stellen van belangrijke wijzigingen of updates met betrekking tot onze producten en diensten.

III.2 We kunnen de verzamelde niet-persoonlijk identificeerbare informatie gebruiken voor volgende doeleinden, voor zover je hier toestemming voor hebt gegeven:

  • Om de gebruikerservaring op onze website te verbeteren.
  • Om onze marketinginspanningen te optimaliseren.
  • Om statistieken over het gebruik van onze website te verzamelen.¬†
  • Om je relevante marketingcommunicatie te sturen.

IV. Delen van persoonsgegevens

IV.1 We kunnen jouw persoonlijke gegevens delen met derde partijen, maar alleen voor zover dit noodzakelijk is om onze producten en diensten aan jou te kunnen leveren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het delen van je naam en adres met een bezorgdienst om je bestelling te kunnen leveren. 

IV.2 We zullen je persoonlijke gegevens niet verkopen, verhuren of openbaar maken aan derden voor hun marketingdoeleinden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. 

V. Bewaartermijn van persoonsgegevens

V.1 Wij bewaren jouw persoonsgegevens nooit langer dan noodzakelijk is om onze producten en diensten optimaal aan jou te kunnen leveren. Zodra de informatie niet meer noodzakelijk is in het kader van onze dienstverlening, zullen we deze wissen. 

VI. Beveiliging van persoonsgegevens

VI.1 We treffen alle redelijke technische en organisatorische maatregelen die nodig zijn om je persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies, misbruik of wijziging. We gebruiken bijvoorbeeld versleutelingstechnologie√ęn en beperken de toegang tot je gegevens tot geautoriseerd personeel.¬†

VII. Jouw rechten met betrekking tot de verzamelde persoonsgegevens

VII.1 Jij hebt het recht om toegang te krijgen tot de persoonlijke gegevens die we van jou hebben verzameld. Je hebt te allen tijde het recht om deze te corrigeren, bij te werken of te laten verwijderen. Je hebt het recht om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken. 

VII.2 Je hebt het recht om te allen tijde bezwaar maken tegen het gebruiken van je gegevens voor direct marketingdoeleinden. 

VIII. Klachten

VIII.1 Indien je klachten zou hebben m.b.t. de verwerking van jouw persoonsgegevens, kun je steeds een klacht indienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit. 

IX. Wijzigingen in het privacybeleid

IX.1 CORPEDI behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid op elk moment bij te werken of te wijzigen. Eventuele wijzigingen zullen op deze pagina worden gepubliceerd, samen met de datum van bijwerking. 

X. Contact

X.1 Als je vragen hebt over ons privacybeleid, of als je je rechten (zoals beschreven in artikel VII) wenst uit te oefenen, kun je steeds contact opnemen met ons via volgende gegevens:

CORPEDI

2590 Berlaar, Broekweg 14 (Belgi√ę)
Telefoonnummer: 014 15 19 77
E-mail: info@corpedi.be