Steunzolen op maat: Hoe verloopt een afspraak bij Corpedi?

Steunzolen

Wist je dat we bij Corpedi niet alleen experts zijn op het vlak van modieuze, orthopedisch en medisch verantwoorde schoenen? We bieden onze klanten ook graag de mogelijkheid tot op maat gemaakte steunzolen aan! In dit artikel overlopen we hoe een afspraak voor steunzolen op maat verloopt bij Corpedi. Zo weet je meteen waar je aan toe bent! 

Wat mag ik verwachten tijdens een afspraak voor steunzolen op maat?

  • Persoonlijke aandacht: Bij Corpedi start elke afspraak met een persoonlijk gesprek. Onze professionele bandagisten nemen de tijd om jouw specifieke behoeften en voetklachten te begrijpen. Dit helpt ons om niet alleen een oplossing te bieden, maar zo kunnen we er ook voor zorgen dat je steunzolen volledig gepersonaliseerd zijn naar al jouw behoeften. 
  • Professionele voetanalyse: Met behulp van professionele technieken maken we een nauwkeurige afdruk van je voeten. Zo kunnen we steunzolen produceren die perfect zijn afgestemd op de unieke contouren van jouw voeten.
  • Ophalen van je op maat gemaakte steunzolen: We geven je een seintje wanneer je steunzolen klaar zijn. Eenmaal klaar, kun je de steunzolen gewoon bij ons in de winkel ophalen! Zo hoef jij hiervoor niet naar het ziekenhuis en krijg je meteen alle informatie die je nodig hebt in onze winkel. Handig toch?! 
  • Aanvullend advies: Bij het ophalen van je steunzolen geven onze specialisten je ook nog advies over hoe je het beste uit je nieuwe steunzolen kunt halen. Wij zorgen ervoor dat je volledig ge├»nformeerd bent over het gebruik en onderhoud van je nieuwe zolen.

Hoe maak ik een afspraak voor op maat gemaakte steunzolen?

Het maken van een afspraak bij Corpedi is een fluitje van een cent. We publiceren op onze website regelmatig momenten waarop onze specialisten aanwezig zijn. 

Vul gewoon het contactformulier in en laat ons weten welke dag je graag zou langskomen. Wij zorgen voor de rest. We bevestigen je afspraak via e-mail en bereiden ons voor op jouw komst.

In welke schoenen passen steunzolen?

Dit is een vraag die we vaak krijgen in onze winkel. Het goede nieuws is dat steunzolen ontworpen zijn om in heel wat verschillende schoentypes te passen, zodat je niet beperkt bent in je keuze. Bij Corpedi zorgen we ervoor dat je steunzolen en schoenen een perfecte match zijn. 

Ons assortiment schoenen is dan ook zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan diverse behoeften en stijlvoorkeuren. Of je nu zoekt naar schoenen voor dagelijks gebruik, werk, of speciale gelegenheden, ons aanbod omvat alles van casual sneakers tot formele schoenen. 

De meeste van onze schoenen zijn zo ontworpen dat je er gemakkelijk je op maat gemaakte steunzolen in kunt leggen. Zo hoef je nooit in te leveren op comfort of stijl. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan zeker eens onze webshop!

Conclusie

In onze winkel combineren we onze passie voor vakmanschap met een passie voor voetgezondheid. Met onze op maat gemaakte steunzolen en een uitgebreid assortiment aan schoenen, staan wij klaar om je te voorzien van zowel comfort als stijl en vertrouwen in je dagelijks leven. 

Heb je nog vragen over op maat gemaakte steunzolen of wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. We staan je graag bij! 

    Een reactie achterlaten

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *