Stijlvolle orthopedische schoenen, kan dat? Ontdek de trends

stijlvolle orthopedische schoenen

Wie denkt aan orthopedische schoenen, denkt al gauw aan logge klompen. Helaas hebben heel wat mensen hebben het beeld dat orthopedische schoenen allesbehalve modieus kunnen zijn. 

Heel eerlijk: vroeger was dat ook wel een beetje zo. Als je toen in de schoenwinkel vroeg naar een comfortabele en elegante schoen, dan was de kans groot dat de verkoper kwam aandraven met een lompe schoen in het zwart of bruin. 

Gelukkig staan comfort en elegantie niet langer meer lijnrecht tegenover elkaar. De schoenen van Vionic bijvoorbeeld, bieden steun aan de voetboog in de meest up-to-date stijlen. Het schoenenmerk heeft zowel oog voor mode als voor voetproblemen. 

Hoe Vionic comfort Ć©n mode combineert

Uniek aan de Vionic schoenen, is het Vio-Motionā„¢ voetbed. Dit orthopedische voetbed creĆ«ert drie zones van comfort voor een optimale ondersteuning van de voetboog. Zo doet het eigenlijk dienst als een soort ingebouwde steunzool. 

Deze technologie – die gebaseerd is op het idee van Australische podoloog Phillip Vasyli – kan naadloos worden toegepast in sneakers en laarzen, maar ook in sandalen of pantoffels. 

Je hoeft dus niet in te boeten op een trendy look. Het voetbed helpt om de voet te ondersteunen, corrigeren en stabiliseren terwijl het uiterlijk van de schoen er gewoon heel erg hip uitziet. 

Dat is ook de filosofie van Vionic: ze maken er hun prioriteit van om stijlvolle schoenen te ontwerpen die meegaan met de huidige trends, zodat je steeds modieus voor de dag kunt komen. 

Vionic schoenen zijn om die reden inmiddels enorm populair in Amerika. Je ziet ze werkelijk overal, ook aan de voeten van heel wat bekende koppen. Zo maakt onder andere Oprah Winfrey er geen geheim van dat ze fan is van Vionic. Op de cover van The Oprah Magazine staat ze meermaals te schitteren met een trendy paar schoenen van Vionic.

Vionic en de laatste schoenentrends

Wie het schoentje past, mag best veeleisend zijn. De tijd waarin je moest kiezen tussen comfort en mode ligt intussen ver achter ons. Vionic heeft een uitgebreid assortiment comfortschoenen, voor dames en heren, voor jong en oud, in verschillende stijlen: van klassiek tot sportief. Daarnaast volgt Vionic de laatste modetrends (letterlijk) op de voet. Geloof je ons niet? Ontdek het gerust zelf. 

Schoenen met een platformzool 

De jaren ’70 zijn weer helemaal terug van weggeweest: wijde broeken, corduroy, spijkerjassen en ook platformzolen. Hoe hoger de zool, hoe beter. Wij zijn er alvast fan van, vooral omdat ze ons langer doen lijken zonder de pijn van hoge hakken.

0QO42EGfXj0RSxRo1ny07UjFnYxzBnjroNT1sA7NIBWQwFgi7h ERF9QETE99EXcNUiC53M
VIONIC brandie PAPAYA
f0C 73RLtFzZu2OSqQ1mSv92TtHR2Zen eH4Pl4cASqC2t ipq UKH9vRPkzVJz6XIOyApKLUSqqbXuX07T1L0o6giO6 QvuOhplY0D4Y2EZp ggm6XXfqp3qyZ8SyOyo5KiGbz6
VIONIC kensley BLACK

Stoere dad sandals

Ook de jaren ā€™90 maken een comeback in onze garderobes en schoenkasten. Een populaire trend is de zogenaamde dad sandals. Elke influencer heeft ze en wie ze niet heeft, wil ze.

Dad sandals zijn iets robuustere sandalen die vaak voorzien zijn van twee verstelbare riemen. Het zijn het soort schoenen dat je vader in de jaren ’90 of begin jaren 2000 op vakantie gedragen zou hebben, vandaar ook de naam dad sandals.

Buiten het feit dat ze enorm populair zijn, is het voordeel van dad sandals dat ze overal bij passen. Ze zijn het zomerse alternatief voor sneakers en passen bij al je basisoutfits, of je nu een jurkje aandoet of een jeansshort. 

VngLA6i2PgTNIkH1T5JdzXPqIcE 8ATrzE8lCv8oHCp5eJ13LlFlcjESudMLppze53HsdOM 5lrHb GbURePN0aNACOgNMSeZgcdVDZtGAyIey18 Hcb3
VIONIC brandie BLACK
tcxDS7MEwOWqtUv0eYJYfPKP8aLa7WEYHDNKIXRfeGoySepwvUC3ErfGV6nMXkg6oV2hYhs6peTd4 JNIlOiR5xzm6TvsA g7eNlrgQ MUsm2eLJrEoByJ2WPeyoKmVi30UMrmL
VIONIC marselle PEONY

Teddy & faux fur sandalen

Er valt niet te ontsnappen aan deze harige schoenentrend. Faux fur was al langer een trend, vooral bij jassen. Waar fluffy slippers en sandalen vroeger vooral binnenshuis werden gedragen, zie je ze nu ook dikwijls buitenhuis opduiken. Hoe zachter en pluiziger, hoe beter!

Jh7PGgGjYqlkM tp7L5pzWoodHJ20gb00pLZEgENYfPewQe99RN 1lsR0VS
VIONIC dream SKY
020D4eL1L38ODwNqk84JYKZoIIujuJXc966q zWziKG6k gHuTsMdnLABNTgb8oixfXbvDzkrbZaNQ4DgAVMRXtfembIWOI9Vwu gQCBi7Q8mEgM7sPet3aETKb4CkV MD8alBqs
VIONIC cosmina CREAM MULTI

Sportieve sneakers 

Waar joggingbroeken vroeger vooral gedragen werden om te sporten, zijn ze nu het favoriete kledingstuk van heel wat mensen, waaronder ook celebs en influencers. Hetzelfde geldt voor de sportieve sneaker. Dit zijn casual sneakers in een simpel sportief model. Je hoeft deze schoenen niet per se te dragen tijdens het sporten. Anno 2022 zijn deze schoenen simpelweg een fashion statement. 

98hrgy8tg95UYYH36 BXs1fx1YCQ1HJtTVsf1omcaAhAc8WN7asTU9ijFrM4GshTRF8dQfuZjY6aQIJM2dc0BitC4W iuYmoISY9nljkL5Xj8g UcQ2Pf42ZN6M
VIONIC 23walk VAPOR BLUE HAZE
MVmFAfdqv9hneKUOXPzgi21BCVulItISjJkR1ELrGOT55kdUWLfk0CI2BwkMzRDZ43X3O RaRPgOyR3UgcIAk2t7UwWSICRtULWHWoqay1nBmLGuvGnqqKSeZPc5yEuDajuNLzm
VIONIC limitless MARSHMALLOW APRICOT

Besluit

Zoals je ziet hebben orthopedische schoenen hun stoffige imago ondertussen helemaal kunnen afschudden. Orthopedische schoenmerken zoals Vionic komen steeds weer met nieuwe en trendy modellen die niet moeten onderdoen voor andere schoenmerken. Ze zorgen ervoor dat stijl en comfort hand in hand gaan! 

Heb jij ook zin om stijl met de goede ondersteuning van een orthopedische schoen te combineren? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop. Je ontdekt er de leukste Vionic schoenen!

    Een reactie achterlaten

    Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *